Evenemang

Framgångsrika event kräver effektiv kommunikation och samarbete mellan ett stort antal individer. Ofta är människorna en blandning av professionella och volontärer på olika nivåer, med olika grad av engagemang och organiserade i olika funktioner. Förutom dessa stora utmaningar krävs också att man förväntar det oväntade. Om du har varit inblandad i stora events vet du att allt sällan går helt enligt plan. Oväntade saker är att vänta.

Evenemang pågår en kort tid och därför är timingen viktig. Incidenter måste hanteras snabbt och beslutsamt för att evenemanget ska lyckas. För det krävs att kommunikationen mellan individer är enkel och snabb. Volontärer inte har tid att lära sig nya komplicerade kommunikationssystem. Ändå handlar snabb problemlösning om rätt information till rätt personer som ger möjlighet att lösa problem på plats eller eskalera det till centrala ledningen.

Med C-Ones funktion för gruppsamarbete är det enkelt att ge olika individer rättighet att vara med i en eller flera grupper samtidigt. Grupper kan definieras på attribut som roll, funktion eller geografiskt läge. Möjligheten till "bring your own device" gör att användarna snabbt kan logga in och använda plattformen direkt.

C-One – en smart säkerhetslösning som gör ledningen av ditt event till en succé.

Key features

Komplettera gammal kommunikation

Körs på iOS och Android vilket gör användarbasens expansion flexibel och billig när den kompletterar existerande radiokommunikationer.

Mångsidig mediehantering

C-One stöder foto, video, ljud och kartpositioner som skall överföras direkt dit där det behövs.

Läs mer
Designad för rörlighet

C-One är utformad för att passa de mobila enheter som personalen redan äger och vet hur man använder.

Effektivt samarbete

Systemet använder människors redan invanda beteende för att interagera och kommunicera i sociala medier och skapar ett nytt, mer intuitivt sätt att hantera incidenter. Vi kallar social media communication (SMC).

Läs mer
Geotaggade uppgifter

All data använder GPS-positionering för effektiv rapportering och analys av händelser.

Full spårbarhet

C-One är utrustat med en omfattande spårningsfunktionalitet för att granska händelser från början till slut och analysera åtgärderna som vidtagits.

Läs mer