14 02 2017 - Crowdsoft bjuder dig på frukost! Göteborg & Malmö

Hur kan social software öka effektiviteten i ditt vardagliga trygghets- och säkerhetsarbete och öka samverkan vid viktiga händelser eller kriser?

Att snabbt få rätt information till rätt personer är grunden för att öka tryggheten, minska skadeverkningar och därmed sänka kostnaderna för plötsliga händelser. Kom och träffa oss på Crowdsoft i Göteborg och Malmö så berättar vi mer!

Vi bjuder på frukost och under 45 minuter berättar vi och demonstrerar hur C-One kan förändra och öka effektiviteten i ditt arbete med trygghets-, säkerhets- och kriskommunikation.

Med C-One är det enkelt att i realtid samla in och dela med sig av aktuell lägesbild till breda eller smala grupper, fatta väl underbyggda beslut och kommunicera med människor för att skydda dem, lämna och inhämta information eller leda deras arbete.

GÖTEBORG – välkommen till Chalmers Konferens!

När: 15 september 8:30 till 9:15, frukost serveras från 8:00

Var: Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg (mötesrum: Newton) / Klicka här för vägbeskrivning

Anmälan: info@crowdsoft.com (meddela gärna om ni blir fler) – och skicka gärna vidare den här inbjudan till kollegor som kan ha intresse.

MALMÖ – välkommen till Media Evolution City!

När: 3 november 8:30 till 9:15, frukost serveras från 8:00

Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, 211 19 Malmö, http://www.mediaevolutioncity.se / Klicka här för vägbeskrivning

Anmälan: info@crowdsoft.com (meddela gärna om ni blir fler) – och skicka gärna vidare den här inbjudan till kollegor som kan ha intresse.

 

Share article

Download product information